Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.


Publica CitatieModalitati PlataANUNT U.E.Pachete ZiareMare PublicitateAnunturi OnlineContact
PLATA prin SMS
Anunturile online pe 39 de situri se pot achita si prin SMS in retelele Telekom, Vodafone si Digi. Rapid si usor - publica anuntul si achita-l ca sa apara imediat pe 39 de situri!!!

Daca ai platit ANUNTUL ONLINE deja prin SMS introdu parola primita AICI.

Anunturi Diverse

Anunturi Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Schimburi

Categoria "Diverse" contine un numar de 4 anunturi publicate de catre vizitatorii nostrii. Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Diverse" apasa aici.

Anunt Public Sectorul Municipiului Bucuresti

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 12 Sep 2019
ANUNT PUBLIC 1. SECTORUL 1 AL MUNICIPIULUI BUCURESTI, avand sediul in Bd. Banu Manta, nr. 9, Bucuresti, titular al planului/programului „Plan Urbanistic Zonal Coordonator al Sectorului 1 din Municipiul Bucuresti”, localitatea Bucuresti, sector 1, anunţă publicul interesat asupra organizarii dezbaterii publice pentru proiectul de plan/program propus, inclusiv a raportului de mediu.
Dezbaterea publica va avea loc la Hotel Pullman Bucuresti World Trade Center, Piata Montreal nr. 10, Bucuresti, Sala New York, la data de 30.10.2019, ora 16:30. La dezbaterea deschisa publicului vor participa urmatoarele institutii: APM Bucuresti, DSP Bucuresti, Distrigaz Sud Retele SRL, Enel Distributie Muntenia SA, Metrorex SA, STB, GNM Comisariatul Municipiului Bucuresti, AN Apele Romane - Directia Apelor Arges-Vedea, Apa Nova Bucuresti SA, Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti, PMB - Directia de mediu, MDRAP, CNAIR, ISU Bucuresti, Ocolul Silvic - Directia Silvica Bucuresti.

Anunt Public Sectorul Municipiului Bucuresti

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 11 Sep 2019
ANUNT PUBLIC - Sectorul 3 al Municipiului Bucuresti, cu sediul în Calea Dudesti nr. 191, sector 3, Bucuresti, beneficiar al documentatiei „P.U.Z. PENTRU CONSTRUIRE CALE DE COMUNICATIE PESTE OBSTACOL NATURAL, RAUL DAMBOVITA, SI ACCESIBILIZARE CIRCULATIE - ZONA STR. NICOLAE TECLU, SECTOR 3, BUCURESTI”, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu pentru planul mentionat si declansarea etapei de incadrare. Prima versiune a planului poate fi consultata la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Bucuresti din Aleea Lacul Morii nr. 1 (in spatele benzinariei Lukoil), sector 6, de luni pana joi intre orele 09:00-12:00. Observatii, comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul A.P.M.B., in termen de 15 zile de la data publicarii anuntului.

Anun Public Sectorul Municipiului Bucure

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 10 Sep 2019
ANUNȚ PUBLIC - Sectorul 3 al Municipiului București, cu sediul în Calea Dudești nr. 191, sector 3, București, beneficiar al documentației „P.U.Z. PENTRU CONSTRUIRE CALE DE COMUNICAȚIE PESTE OBSTACOL NATURAL, RÂUL DÂMBOVIȚA, ȘI ACCESIBILIZARE CIRCULAȚIE - ZONA STR. NICOLAE TECLU, SECTOR 3, BUCUREȘTI”, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a avizului de mediu pentru planul menționat și declanșarea etapei de încadrare. Prima versiune a planului poate fi consultată la sediul Agenției pentru Protecția Mediului București din Aleea Lacul Morii nr. 1 (în spatele benzinăriei Lukoil), sector 6, de luni până joi între orele 09:00-12:00. Observații, comentarii și sugestii se primesc în scris la sediul A.P.M.B., în termen de 18 zile de la data publicării anunțului.

Subsemnatul Radu Gheorghe Antohe Prezint

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 10 Sep 2019
Subsemnatul Radu-Gheorghe Antohe prezint ca-mi dau demisia din calitatea de membru fondator si secretar al Asociatiei fermelor familiale din Romania, cu sediul in Paitra Neamt, strada Alexandru Cel Bun, nr.28 pentru evitarea oricaror situatii de incompatibilitate.
Anunturi fonduri europene
Publica citatie in alte ziare:
Ghid pentru citarea
prin publicitate
in ziarul Evenimentul Zilei
Cand se face citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate are un caracter exceptional si se efectueaza doar in situatia in care reclamantul nu cunoaste si nici nu are posibilitatea sa afle adresa la care paratul poate fi gasit, cele doua conditii fiind cumulative.

In ce termen trebuie facuta citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate intr-un ziar de circulatie nationala (ziarul Evenimentul Zilei) la rubrica Citatii se face conform articolului 95 din codul de procedura civila. Reclamantul va depune la dosar la primul termen de judecata pagina in original a ziarului unde a fost publicat anuntul. Anuntul trebuie publicat la ziar cu 15 zile inaintea termenului de judecata. In cazul in care nu a reusit publicarea anuntului in termen va trebui ca sa repete procedura.

Unde se publica citatia?

Art 95 cod procedura civila: Cand reclamantul invedereaza ca, desi a facut tot ce i-a stat in putinta, nu a izbutit sa afle domiciliul paratului, presedintele instantei va dispune citarea acestuia prin publicitate.

Citarea prin publicitate se face afisandu-se citatia la usa instantei. Citatia se publica si in Monitorul Oficial al Romaniei sau intr-un ziar mai raspandit, in cazurile in care presedintele tribunalului sau completului de judecata apreciaza ca o asemenea masura este necesara.

Afisarea, precum si publicarea citatiei in Monitorul Oficial sau intr-un ziar mai raspandit se fac cu cel putin 15 zile inainte de data fixata pentru judecata. In cazurile urgente, presedintele tribunalului sau completului de judecata va putea reduce acest termen la 5 zile.

Daca paratul se infatiseaza si dovedeste ca a fost citat prin publicitate cu rea-credinta, toate actele de procedura ce au urmat incuviintarii acestei citari vor fi anulate, reclamantul putand fi sanctionat cu amenda si obligat la despagubiri, potrivit legii.

Ultimele
Anunturi CITATII
publicate in ziarul Evenimentul Zilei
KOLOZSVARI ESTERA ,CASATORITA BRUZADELI,KOLOZSVARI SOFIA ,CASATORITA CU RIGO IOSIF ,NAGY ILEANA,CASATORITA HORVATH,KOLOSVARI ANA ,CASATORITA BARBOS SUNT CITATI IN 10 .10 2019 ,LA JUDECATORIA TURDA IN ... [Continuare Citatie]

Anunturi in ziare nationale

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Anunt online pe 20 de bloguri

Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Anunturi fonduri structurale, publicare raporturi fiscale anuale Ziarul Financiar

Anunturi Oferte Serviciu in ziarul Libertatea

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea

Ziare-Reviste.ro

Stiri

ziare

ziarul