Publica CitatieModalitati PlataANUNT U.E.Pachete ZiareMare PublicitateAnunturi OnlineContact
PLATA prin SMS
Anunturile online pe 64 de situri se pot achita si prin SMS in retelele Telekom, Vodafone si Digi. Rapid si usor - publica anuntul si achita-l ca sa apara imediat pe 64 de situri!!!

Daca ai platit ANUNTUL ONLINE deja prin SMS introdu parola primita AICI.

Anunturi Citatii
Societatea VERTEXIM TRADING SRL este citata

Anunturi Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Schimburi

 

Detalii pentru anuntul "Societatea VERTEXIM TRADING SRL este citata":
Categoria: Citatii Judet:
Citatii Toata tara
Data publicarii: 31 Aug 2017 Expira pe: 30 Sep 2017
Textul anuntului:
Societatea VERTEXIM TRADING SRL este citata sa se prezinte la Tribunalul Brasov, Sectia a II-a Civila de Contencios Administrativ si Fiscal, in data de 28.09.2017, la ora 09:00,avand calitatea de debitoare in dosarul 2035/62/2017, avand ca obiect deschiderea procedurii insolventei.

 

Ultimele anunturi din categoria Citatii

Trenulete Ultim Sediu Social Unirii Tronson

Valabil in:
Citatii Toata tara
     Publicat in: 21 Sep 2017
SC LA TRENULETE PUB SRL, cu ultim sediu social in bd Unirii nr.69, Tronson (scara)1, parter, bl. G2b, sector 3, Bucuresti, este chemat la Judecătoria SECTOR 3 BUCUREŞTI, cu sediul in str. Ilfov nr. 6, sector 5, Bucuresti, camera 40, în ziua de 16.10.2017, Completul 2-Civil, ora 8:30, în dosarul nr. 17829/301/2017, in calitate de Debitor, in proces cu SC OLD TEAM DISTRIBUTION SRL în calitate de Creditor, ordonanţă de plată - OUG 119/2007 / art.1014 CPC. În caz de neprezentare a părţilor, judecata se va face în lipsă, dacă se solicită în scris acest lucru de către una din părţi.

Se citeaza numitul KELEMEN PAL SANDOR,

Valabil in:
Citatii Toata tara
     Publicat in: 20 Sep 2017
Se citeaza numitul KELEMEN PAL SANDOR, fiul lui Fazekas Zsuzsanna, nascut in data de 31.07.1959 in Kiskunhalas, cu ultimul domiciliu cunoscut in 6200 Kiskőrös, Str. Munkácsy Mihály, nr. 7, Ungaria, la JUDECATORIA HUEDIN in data de 05.10.2017, Ora 10:00, Completul Civil 4, camera 4, in calitate de intimat in dosarul nr. 1854/242/2016, in proces cu Regia Autonoma - Administratia Patrimoniului si Protocolului de Stat Bucuresti - Sucursala de reprezentare si protocol "Victoria" Cluj in calitate de contestator si cu Kelemen Lazlo, in calitate de intimat pentru Contestatie la executare.

Numitul Lupu Ionel Ultimul Domiciliu Cunoscut

Valabil in:
Citatii Toata tara
     Publicat in: 17 Sep 2017
Numitul Lupu Ionel cu ultimul domiciliu cunoscut în sat Bucesti,com.ivesti,județul Galați,este citat la judecătoria Galați pe data de 10.10.2017,ora 9,complet cc9n,sala 5,în calitate de parat în dosarul 1083/233/2017 având ca obiect tăgadă paternitate ,în contradictoriu cu reclamanta Lupu Elena
Anunturi fonduri europene
Publica citatie in alte ziare:
Ghid pentru citarea
prin publicitate
in ziarul Evenimentul Zilei
Se poate PLATI prin SMS?

Anunturile de citatii in Evenimentul Zilei pot fi ACHITATE PRIN SMS in retelele Telekom , Vodafone sau Digi. Explicatii complete privind plata prin SMS puteti gasi aici.

Cand se face citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate are un caracter exceptional si se efectueaza doar in situatia in care reclamantul nu cunoaste si nici nu are posibilitatea sa afle adresa la care paratul poate fi gasit, cele doua conditii fiind cumulative.

In ce termen trebuie facuta citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate intr-un ziar de circulatie nationala (ziarul Evenimentul Zilei) la rubrica Citatii se face conform articolului 95 din codul de procedura civila. Reclamantul va depune la dosar la primul termen de judecata pagina in original a ziarului unde a fost publicat anuntul. Anuntul trebuie publicat la ziar cu 15 zile inaintea termenului de judecata. In cazul in care nu a reusit publicarea anuntului in termen va trebui ca sa repete procedura.

Unde se publica citatia?

Art 95 cod procedura civila: Cand reclamantul invedereaza ca, desi a facut tot ce i-a stat in putinta, nu a izbutit sa afle domiciliul paratului, presedintele instantei va dispune citarea acestuia prin publicitate.

Citarea prin publicitate se face afisandu-se citatia la usa instantei. Citatia se publica si in Monitorul Oficial al Romaniei sau intr-un ziar mai raspandit, in cazurile in care presedintele tribunalului sau completului de judecata apreciaza ca o asemenea masura este necesara.

Afisarea, precum si publicarea citatiei in Monitorul Oficial sau intr-un ziar mai raspandit se fac cu cel putin 15 zile inainte de data fixata pentru judecata. In cazurile urgente, presedintele tribunalului sau completului de judecata va putea reduce acest termen la 5 zile.

Daca paratul se infatiseaza si dovedeste ca a fost citat prin publicitate cu rea-credinta, toate actele de procedura ce au urmat incuviintarii acestei citari vor fi anulate, reclamantul putand fi sanctionat cu amenda si obligat la despagubiri, potrivit legii.

Ultimele
Anunturi CITATII
publicate in ziarul Evenimentul Zilei
SC LA TRENULETE PUB SRL, cu ultim sediu social in bd Unirii nr.69, Tronson (scara)1, parter, bl. G2b, sector 3, Bucuresti, este chemat la Judecătoria SECTOR 3 BUCUREŞTI, cu sediul in str. Ilfov nr... [Continuare Citatie]
Se citeaza numitul KELEMEN PAL SANDOR, fiul lui Fazekas Zsuzsanna, nascut in data de 31.07.1959 in Kiskunhalas, cu ultimul domiciliu cunoscut in 6200 Kiskőrös, Str. Munkácsy Mihály, nr. 7, Ungaria... [Continuare Citatie]
Numitul Lupu Ionel cu ultimul domiciliu cunoscut în sat Bucesti,com.ivesti,județul Galați,este citat la judecătoria Galați pe data de 10.10.2017,ora 9,complet cc9n,sala 5,în calitate de parat î... [Continuare Citatie]
Societatea VERTEXIM TRADING SRL este citata sa se prezinte la Tribunalul Brasov, Sectia a II-a Civila de Contencios Administrativ si Fiscal, in data de 28.09.2017, la ora 09:00,avand calitatea de debi... [Continuare Citatie]

Anunturi in ziare nationale

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Anunt online pe 20 de bloguri

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Anunturi fonduri structurale, publicare raporturi fiscale anuale Ziarul Financiar

Anunturi Oferte Serviciu in ziarul Libertatea

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea

Argus Reo - solutii profesionale pentru agentii imobiliare

Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare

Ziare-Reviste.ro

Stiri

ziare

ziarul