Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.


Publica CitatieModalitati PlataANUNT U.E.Pachete ZiareMare PublicitateAnunturi OnlineContact
PLATA prin SMS
Anunturile online pe 39 de situri se pot achita si prin SMS in retelele Telekom, Vodafone si Digi. Rapid si usor - publica anuntul si achita-l ca sa apara imediat pe 39 de situri!!!

Daca ai platit ANUNTUL ONLINE deja prin SMS introdu parola primita AICI.

Anunturi Adunari Generale

Anunturi Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Schimburi

Categoria "Adunari Generale" contine un numar de 2 anunturi publicate de catre vizitatorii nostrii. Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Adunari Generale" apasa aici.

Asezamantul Quot Lumina Satelor Quot Sediul

Valabil in:
Adunari Generale Toata tara
     Publicat in: 06 Dec 2018
Asezamantul "Lumina Satelor" cu sediul in comnua Nanov , Jud Teleorman anunta ca in data de 13.12.2018, ora 9, in incinta Manastiri Adamesti este convocata Adunarea Generala avand pe ordinea de zi alegere un nou Consiliu Director.
În cazul în care la data convocării nu vor fi îndeplinite condiţiile legale, adunarea generală se va desfaşura în data de 20.12.2018, la aceeaşi oră şi în acelaşi loc.

CONVOCATOR al Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor SC YNUA VENTURE SA.

Valabil in:
Adunari Generale Toata tara
     Publicat in: 22 Nov 2018
CONVOCATOR al Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor SC YNUA VENTURE SA. In conformitate cu dispozitiile art.117 din Legea 31/1990 si Actului Constitutiv al societatii, SC YNUA VENTURE SA, cu sediul in jud. Constanta, mun. Constanta, str. Traian nr.1, biroul nr. 1, parter, inmatriculata sub nr.J13/2498/2016, avand CUI: RO29346160, se convoaca Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor in data de 27 noiembrie 2018, ora 12.00, la sediul societatii de contabilitate Your Accounting & Finance Control Team S.R.L. din Bucuresti, str Zece Mese, nr.7, Corp A, parter, sector 2. In cazul in care la data mentionata Adunarea Generala Extraordinara stabilita se afla in situatia imposibilitatii de a se constitui sau in cazul neintrunirii cvorumului necesar pentru prima convocare, se convoaca si se stabileste, in temeiul art.118 din Legea 31/1990, intrunirea Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor la a doua convocare, pentru data de 29 noiembrie 2018, ora 12.00, la sediul societatii de contabilitate Your Accounting & Finance Control Team S.R.L. din Bucuresti, str Zece Mese, nr.7, Corp A, parter, sector 2. Ordinea de zi: Alegerea unui nou administrator cu un mandat de 2 ani, limitele puterilor administratorilui vor ramane neschimbate. Desemnarea unui nou auditor financiar cu un mandate de 2 ani.Accesul in sala si prezenta la adunarea generala se va face pentru actionari pe baza actului de identitate si a actiunilor detinute.
Anunturi fonduri europene
Publica citatie in alte ziare:
Ghid pentru citarea
prin publicitate
in ziarul Evenimentul Zilei
Cand se face citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate are un caracter exceptional si se efectueaza doar in situatia in care reclamantul nu cunoaste si nici nu are posibilitatea sa afle adresa la care paratul poate fi gasit, cele doua conditii fiind cumulative.

In ce termen trebuie facuta citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate intr-un ziar de circulatie nationala (ziarul Evenimentul Zilei) la rubrica Citatii se face conform articolului 95 din codul de procedura civila. Reclamantul va depune la dosar la primul termen de judecata pagina in original a ziarului unde a fost publicat anuntul. Anuntul trebuie publicat la ziar cu 15 zile inaintea termenului de judecata. In cazul in care nu a reusit publicarea anuntului in termen va trebui ca sa repete procedura.

Unde se publica citatia?

Art 95 cod procedura civila: Cand reclamantul invedereaza ca, desi a facut tot ce i-a stat in putinta, nu a izbutit sa afle domiciliul paratului, presedintele instantei va dispune citarea acestuia prin publicitate.

Citarea prin publicitate se face afisandu-se citatia la usa instantei. Citatia se publica si in Monitorul Oficial al Romaniei sau intr-un ziar mai raspandit, in cazurile in care presedintele tribunalului sau completului de judecata apreciaza ca o asemenea masura este necesara.

Afisarea, precum si publicarea citatiei in Monitorul Oficial sau intr-un ziar mai raspandit se fac cu cel putin 15 zile inainte de data fixata pentru judecata. In cazurile urgente, presedintele tribunalului sau completului de judecata va putea reduce acest termen la 5 zile.

Daca paratul se infatiseaza si dovedeste ca a fost citat prin publicitate cu rea-credinta, toate actele de procedura ce au urmat incuviintarii acestei citari vor fi anulate, reclamantul putand fi sanctionat cu amenda si obligat la despagubiri, potrivit legii.

Ultimele
Anunturi CITATII
publicate in ziarul Evenimentul Zilei
Judecatoria Zarnesti. Dosar nr. 1323/338/2018.Emisa la 30.10.2018. SOMATIE. Prin prezenta aducem la cunostinta tuturor celor interesati a face opozitie la constatarea, ca efect al prescriptiei achizit... [Continuare Citatie]
Societatea Bancpost-Agentia Magheru,cu ultimul sediu cunoscut in Bucuresti,B dul GEN.GHEORGHE MAGHERU,nr.1-3,sector1,inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti su... [Continuare Citatie]
Numitul Albu Marius, cu domiciliul in Municipiul Brasov, str. Castelului, nr.29, ap.7, jud. Brasov, este chemat in data de 05.12.2018, ora.09:00 la Judecatoria Piatra-Neamt cu sediul in Piatra-Neamt, ... [Continuare Citatie]
Romania Judecatoria sectorului 6 Bucuresti Str Stirbei Voda 115, sect 1, tel: 637.23.18 Operator date cu caracter personal nr 3211/3261 Catre CHEMALI PATRICK Domiciliul/Resedinta: Badaro, 474520587505... [Continuare Citatie]

Anunturi in ziare nationale

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Anunt online pe 20 de bloguri

Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Anunturi fonduri structurale, publicare raporturi fiscale anuale Ziarul Financiar

Anunturi Oferte Serviciu in ziarul Libertatea

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea

Ziare-Reviste.ro

Stiri

ziare

ziarul